Poptávka

Inovace

LINEAR: Jedinečná plastová okna v moderním hranatém designu

Ostré hrany inspirované hliníkovými okny – a všechny výhody oken plastových. Okna s novým profilem GEALAN LINEAR® stojí u zrodu úplně nové třídy oken s přímočarým designem pro všechny moderní stavby. Našim zákazníkům je nabízíme mezi prvními v Česku.

Nová kategorie oken

Moderní hranatý design už není jen výsadou luxusních domů. Okna GEALAN Linear představují novou kvalitu ve středním segmentu – vysoce kvalitní, odolná, s žádanými ostrými hranami, a přitom cenově dostupná.

Pravá volba pro moderní architekturu

Čisté řešení s ostrými hranami z interiéru i exteriéru je inspirované designem hliníkových oken. Subtilní rám umožňuje lepší prostup světla do interiéru. Výhodou je i široká škála barevných řešení.

Optimální tepelná izolace

Díky středovému těsnění dosahují okna ve své kategorii špičkových tepelně-izolačních vlastností. Optimalizované konstrukce profilů a inovativní detailní řešení s vysokou kompatibilitou profilů a příslušenství

Nejste si jistí, jaký typ oken zvolit? Ozvěte se

Využijte naše dlouholeté zkušenosti a zapojte nás do vašeho projektu. Poradíme s nejvhodnějším řešením, na místě zaměříme a probereme s realizátorem stavby ideální způsob instalace.