Poptávka

Inovativní kování

Lepší odolnost a bezpečnost díky nové generaci kování Roto. U nás bez příplatku

Naším mottem je neustále zvyšovat kvalitu našich výrobků. Proto u našich plastových oken a balkonových dveří používáme jako standard nejmodernější kování Roto NX, které výrazně posouvá úroveň bezpečnosti a uživatelského komfortu.

Čím je kování Roto NX jedinečné

Stále větší důraz na zabezpečení oken, jejich velikost a design nebo sílící trend automatizace jejich ovládání. Nové kování Roto NX přispívá k tomu, že vaše okna splní i ty nejnáročnější požadavky.

Maximální bezpečí i při vyklopeném okně

Inovativní konstrukce zavíracího čepu umožňuje velmi malý boční pohyb. Systém TiltSafe (viz obrázek) navíc jako první na světě umožňuje zajištění i při vyklopení okna a výrazně tak zvyšuje jeho zabezpečení (není ve standardu).

Mimořádný komfort ovládání bez nutnosti používat sílu 

Nové řešení systému Roto umožňuje snadné nastavení mikroventilace pro vyvážené klima místnosti. Samozřejmostí je snadné ovládání kliky s optimalizovanými polohami pro různé režimy otevření/zavření okna.

Dlouhá životnost a mimořádná odolnost namáhaných částí

Namáhané spojovací a kluzné prvky jsou ošetřené novou povrchovou ochranou se speciální, mikrokrystalickou strukturou Roto Sil Level 6. Ta zajišťuje výjimečnou tvrdost a dlouhou životnost.

Pravá volba pro moderní interiér

Kování Roto NX svým designem odpovídá veškerým požadavkům moderních interiérů. Celkovou čistotu oken podporuje zjednodušená konstrukce pantů, atraktivní barevné varianty i detaily jako skryté šrouby na straně závěsu. Díky lepší konstrukční odolnosti navíc systém umožňuje instalaci velkých oken bez rizika jejich svěšení.

Kování naprosto zásadně ovlivňuje, jak dobře a jak dlouho budou vaše okna sloužit. Proto používáme prověřený systém, který patří k tomu nejkvalitnějšímu na trhu. Kování nové generace je u nás standardní součástí každého okna.
Roman Vorlíček

Vyřešte okna u Vorlíčka

Vyrábíme vysoce kvalitní, inovativní okna všech typů. Zapojte nás do vašeho projektu.

Zkušenosti od roku 1997
97%spokojených zákazníků