Poptávka

Kvalitní montáž

Při montáži venkovních žaluzií hledíme na každý detail

Kdo touží po moderním a komfortním bydlení, volí pro zastínění venkovní žaluzie. Při jejich projektování a instalaci je přitom dobré nic nepodcenit, záleží totiž na každém detailu. Máme za sebou řadu úspěšných instalací. Jak při nich postupujeme?

Konzultace ideálně už ve fázi projektu

Podomítkové kastlíky pro venkovní žaluzie se vždy vyrábí na míru pro danou stavbu. Průběžné konzultování tak výrazně usnadní celou realizaci. Pokud s řešením začnete včas, ideálně už ve fázi projektu, můžete navíc významně ušetřit. Podle konkrétních podmínek a požadavků umíme nabídnout různé varianty technického provedení, ne vždy je přitom nutné jít cestou speciálního překladového boxu, který patří ke dražším řešením.

Jakých standardů se držíme?

  • Vždy hledáme co nejestetičtější a nejekonomičtější řešení. Způsob zapuštění kastlíku přizpůsobujeme podobě fasády.
  • Dbáme o dokonalé napojení na okno, projektujeme s důrazem na každý detail.
  • Při instalaci jsme precizní, naši technici mají dlouholeté zkušenosti.
  • Umíme najít technologicky vyhovující řešení pro každou situaci.

Dodávka ve dvou etapách

  1. Společně se podíváme na vaše požadavky a projektovou dokumentaci. V řadě případů se vyplácí korigovat požadavky projektanta. Naši technici zároveň mohou poradit stavební firmě s provedením okenních otvorů tak, aby navazující práce proběhly hladce.
  2. V první fázi realizace vyrábíme a montujeme samotné kastlíky a pouzdra pro boční vodítka.
  3. Následuje zateplení domu až do finální fáze.
  4. Poté si můžete vybrat konkrétní typ a barevnost žaluzií.
  5. Po dokončení celé fasády probíhá zaměření a následně dodávka a montáž žaluzií a vodících lišt, kterou si můžete rozfázovat podle individuálních potřeb.

Možnosti umístění kastlíku na venkovní žaluzie

V ideálním případě je možné elegantně schovat kastlík i vodicí lišty, takže si technologie ani nevšimnete. Čím dříve budete konzultovat konkrétní řešení, tím lepšího výsledku lze dosáhnout.

Instalace venkovních žaluzií má řadu úskalí, zejména s ohledem na umístění kastlíku, vodicích lišt a tepelnou izolaci. V ideálním případě je možné elegantně schovat kastlík i vodicí lišty, takže si technologie ani nevšimnete. Chce to ale vše dobře promyslet a včas probrat, protože každý projekt je jiný.
Roman Vorlíček

A jak může vypadat výsledek?