Poptávka

Nová okna

Výměna dřevěných oken bez obav

Dřevěná okna formují charakter interiéru. Zákazníci proto mívají obavy, že jejich výměna bude příliš finančně i časově náročná. Díky moderním technologiím dnes nic z toho nemusí být problém.

Výměna zdvojených dřevěných oken není náročná

Stará dřevěná okna s dvojitým sklem lze nahradit poměrně snadno, zpravidla nejsou potřeba větší stavební práce a úpravy, a výměna tak probíhá rychle. Jako náhradu si přitom můžete zvolit jak dřevěná okna, tak okna plastová, jež jsou díky pestré nabídce dekorů od těch dřevěných často k nerozeznání. Ať už si vyberete kteroukoli možnost, zcela jistě brzy pocítíte úsporu za vytápění.

Při výměně zdvojených oken:

  • lze ponechat vnější parapet a nezasahovat do fasády
  • výměnu zpravidla zvládneme během jednoho dne
  • umíme správně namontovat i při rovném ostění

Špaletová okna: klasický vzhled v kombinaci s nejnovějšími technologiemi

Výměna špaletových oken nijak nezmění charakter interiéru. V dřevěném provedení umíme napodobit jakékoli původní okno, včetně různých okrasných prvků. Dnešní technologie dokonce umožňují nahradit „špaleťáky“ nejen dřevěnými okny, ale i replikou z plastu, která může být od dřeva na první pohled k nerozeznání.

Při výměně špaletových oken je ovšem třeba počítat s náročnějšími zednickými pracemi a větší časovou náročností. Výsledek ale stojí za to!