Poptávka

Vorlíček – SUPER LOCK

Jak se chránit před nástrahami domácnosti

Představujeme nové koncepční řešení Vorlíček SUPER LOCK pro maximální zabezpečení vašich oken a dveří.

Vorlíček SUPER LOCK – okna a dveře pro váš bezpečný domov

Odolnost oken a dveří je nutným předpokladem bezpečí vašeho domova. Nezáleží, jestli bydlíte v bytě nebo v domě. Nabídkou řešení Vorlíček SUPER LOCK zdůrazňujeme bezpečnost oken a dveří ve všech jejich aspektech. 

Jste doma? Pozor na úrazy!

Ruce, prsty, nebo rovnou celé děti přiskřípnuté do dveří – ať už z vlastní nepozornosti, nebo ze zvědavosti dětí. Úrazy jsou nejčastější příčinou smrti, trvalých následků i bolesti u dětí. Proto nepodceňujte prevenci.

Zamávejte přiskřípnutým prstům

Zvídavé děti rády objevují a všude strkají své malé prstíčky. Pozor byste proto měli dát i na možné přiskřípnuté prsty ve dveřích a oknech. S tímto úrazem se setkal snad každý. Přitom mu jde snadno zamezit.

Soft close, neboli pomalé dovření křídla, zajišťuje plynulé zabrždění a pomalé dovření portálu. Nemůže se tak stát, že byste si přivřeli ruku či prst v okně.

Vyhněte se také riziku pořezání

Z hlediska bezpečnosti oken a zasklených ploch není nejdůležitější, aby se za žádnou cenu nerozbily, ale to, aby vás nijak neporanily. Kromě ochrany před vloupáním, je však výhodou bezpečnostního zasklení také fakt, že se při rozbití netvoří střepy, takže je bezpečné po každé stránce.

Zaujalo vás téma bezpečnosti?

Přečtěte si naše další články na toto téma.

Chybí vám nějaká informace?
Zeptejte se na cokoliv.

E-mail *
Co pro vás můžeme udělat?
Odeslat

Vaše osobní údaje uvedené v tomto formuláři zpracovává VORLÍČEK – PLAST s.r.o., IČO 25 11 56 26, se sídlem Zlonice, K Vypichu 551, v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů EU (GDPR). Zásady pro nakládání s osobními údaji najdete v patičce webu. Údaje uvedené ve formuláři zpracováváme na základě Vašeho zájmu o nabídku produktů v nabídce naší společnosti a našeho zájmu odpovědět na Vaši poptávku. Vaše osobní údaje poskytnuté v tomto formuláři budeme za tímto účelem zpracovávat po dobu nejvýše 12 měsíců. Přejete-li si, abychom Vaše osobní údaje přestali zpracovávat před uplynutím výše uvedené doby, kontaktujte nás na info@vorlicek-plast.cz

Nebo zavolejte!

Zákaznická linka zdarma

800 555 339

(Po–Pá 7:00–15:30)