Poptávka

Vorlíček – SUPER LOCK

Téměř 80 % vloupání se stane přes okna, balkony či terasy

Představujeme nové koncepční řešení Vorlíček SUPER LOCK pro maximální zabezpečení vašich oken a dveří.

Vorlíček SUPER LOCK – okna a dveře pro váš bezpečný domov

Odolnost oken a dveří je nutným předpokladem bezpečí vašeho domova. Nezáleží, jestli bydlíte v bytě nebo v domě. Nabídkou řešení Vorlíček SUPER LOCK zdůrazňujeme bezpečnost oken a dveří ve všech jejich aspektech. 

Vloupání je nepředstavitelným zásahem do soukromí

Na vykradení je nejhorší duševní újma. Domov, byt či dům lidé vnímají jako své bezpečné zázemí a nedotknutelný prostor. A se ztrátou pocitu bezpečí se vyrovnávají mnohem hůře, než se ztrátami majetkovými.

Nemluvě o nenávratnosti odcizených předmětů, ke kterým měli citový vztah. Šperky či jiné rodinné cennosti mohou být nenahraditelnou památkou na milované osoby.

Zloději jsou chytří. Buďte chytřejší!

Vchodové dveře jsou většinou zabezpečené nejlépe. Proto je vypáčení rámu okna nebo balkonových dveří nejčastější cestou zlodějů dovnitř. Hlavně starší typy lze vypáčit šroubovákem nebo páčidlem za pár minut, i když jsou pečlivě zavřené.

Vypáčení okenního rámu totiž nepřitahuje tolik nežádoucí pozornosti jak hluk rozbíjení skla, které ani při obyčejném okně nejde rozbít úplně jednoduše. Jak tedy zlodějům zkřížit plány?

Nejdůležitější je zabránit násilnému vypáčení okenního rámu

Většinou se zloději snaží dostat mezi rám a křídlo okna použitím plochých nástrojů (šroubovák/páčidlo). Čím je spojení okenního křídla a rámu pevnější, tím je okno při pokusu o vloupání odolnější.

Kování oken (a balkonových dveří) – to jsou mechanické součástky, které nám umožňují okny libovolně manipulovat (otevírání, vyklápění, vysouvání, atd.).

Především od kvality kování závisí životnost oken, ale také bezpečí vašeho domova. Naše okna a balkonové dveře osazujeme nadstandardními bezpečnostními prvky zamezujícími vypáčení okenního rámu už v základní variantě. To znamená bez příplatků!

Zaujalo vás téma bezpečnosti?

Přečtěte si naše další články na toto téma.

Chybí vám nějaká informace?
Zeptejte se na cokoliv.

E-mail *
Co pro vás můžeme udělat?
Odeslat

Vaše osobní údaje uvedené v tomto formuláři zpracovává VORLÍČEK – PLAST s.r.o., IČO 25 11 56 26, se sídlem Zlonice, K Vypichu 551, v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů EU (GDPR). Zásady pro nakládání s osobními údaji najdete v patičce webu. Údaje uvedené ve formuláři zpracováváme na základě Vašeho zájmu o nabídku produktů v nabídce naší společnosti a našeho zájmu odpovědět na Vaši poptávku. Vaše osobní údaje poskytnuté v tomto formuláři budeme za tímto účelem zpracovávat po dobu nejvýše 12 měsíců. Přejete-li si, abychom Vaše osobní údaje přestali zpracovávat před uplynutím výše uvedené doby, kontaktujte nás na info@vorlicek-plast.cz

Nebo zavolejte!

Zákaznická linka zdarma

800 555 339

(Po–Pá 7:00–15:30)